Direktlänk till inlägg 17 februari 2012
Här kommer en god, sötsyrlig sallad som håller sig i flera, flera dar i kylskåp
Koka upp en lag på 1 dl olja, 1 dl ljus vinäger, 1 dl socker & 1 krm salt. Jag använder vitvinsvinäger för den är inte så stark. Har även tagit äppelcidervinäger men jag tycker det blir för starkt i smaken.
Riv 1 kg vitkål & 2 morötter. Finstrimla 1 paprika & 1 purjolök. Blanda ihop allt och rör i 2 dl bostongurka.
Häll lagen över när den har kallnat.
Här på bilden har jag gjort en halv sats bara, det räcker ändå flera dagar. Brukar ta röd paprika men hade bara gul just nu. Den röda blir så fin i färgen till det andra.
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
|||||
6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
19 |
|||
20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 | |||||||
|