Direktlänk till inlägg 15 oktober 2011

EN VANLIG LEDIG OKTOBERLÖRDAG

Av Elisabeth - 15 oktober 2011 19:57

Nu har termometern krupit under nollstrecket i några nätter. Pelargonierna ser inte så roliga ut men jag har tagit in några stycken så får vi se om de överlever. Frisk luft är det ute i alla fall och solen tittade fram och temperaturen steg till 8 grader när vi gick ut med alla hundarna på förmiddagen. En runda på två timmar.

I dag var det ingen älgjakt men det vet man ju inte förrän man står där öga mot öga med någon jägare. Ibland står det en skylt "jakt pågår" uppe på landsvägen men kommer man som vi från skogen så kan man hamna mitt i smeten. Det är inte så kul.


  
En massa träd har blivit målade med nummer som skall ange vilket jakttorn det är som man skall sitta i. Inte snyggt precis. Hoppas det regnar bort så småningom! Det finns inte många älgar här men det har skjutits en ko och en kalv.


  

Så är det...kanske


  Vackert med vass som vajar för vinden


  "Maja Jaguar" spanar


  Ån som rinner ut i Vänern


Eftersom vintern närmar sig så har snöpinnarna satts upp utefter vägarna häromkring. Men jag undrar om Götene kommun har en lågbudgetvariant.


  Så här har dom alltid sett ut


 
Men så här ser det ut i år! En vanlig skogspinne med en bit som är vitmålad. Är det ett skämt eller?


  Hemma igen och Vanessa tyckte det var skönt på bänken.


  Stor och liten var tvungna att leka lite


  Cujo?


 

Sen var det dags att baka lite. Det var längesen och frysen var tom på kaffebröd. Vi äter nästan aldrig kaffebröd men det är bra att ha när man får oväntat besök. Man kan ju inte bara bjuda på Gevalia!


  Sockerkakor med choklad i göms bakom luckan


  Nötmuffins


När det var klart ringde sonen och frågade vad vi gjorde. Han hade lust att komma förbi en sväng med Tindra. Det passade ju bra. Det blev kaffe och nybakat.

I morgon blir det förhoppningsvis rejs på Alingsås rundbana och sen middag hemma hos valpköpare. Sen är helgen slut. Fort går det.
















 
 
Ingen bild

Henrik

17 oktober 2011 14:24

Det är inte en vägförening som fixar käpparna?? Är det kommunen?? Henrik

Elisabeth

17 oktober 2011 18:42

Ja du det skall jag ta reda på. Grannen jobbar på kommunen han borde veta

 
Michaela Olsson

Michaela Olsson

17 oktober 2011 16:21

Ååå det luktar ju så gott med nybakat! Det har varit en riktigt go helg, hoppas det inte är den sista med gott väder innan snön kommer! En fråga, jag har oxå en sån handduk som hänger på spisen med whippetmotiv på, köpt på Vilsta i år, men vem säljer å finns det hemsida? Kram!

http://www.notascrew.rular.se

Elisabeth

17 oktober 2011 18:41

Oj jag vet inte om hon har en hemsida. Kanske Oinonen vet vad hon heter eftersom hon sålde på Vilsta eller Renée eller någon annan!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - Torsdag 14 mars 13:15


Försökte ladda upp 5 bilder, men det blev bara en. Får duga så länge.   10 grader varmt idag. Bilden är från Henriksberg, en lugn och stilla dag ...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:27

Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:17

Skottdagen idag     Sista dagen att jaga hjort med hund, ja inte bara hjort så klart men det är dom som behöver jagas här. Undrar just hur många dom skjutit denna säsongen. Alltför få med tanke på att det kryllar av dom... ...

Av Elisabeth - Söndag 4 feb 14:22


Eftersom det är första inlägget för i år säger jag GOTT NYTT ÅR   Ja, detta året har ju varit tufft kan man säga. Ja ända sen jul faktiskt. Det var då jag blev ensam efter att ha firat 54 jular ihop. Tur man har barna som stöd och stöttning oc...

Av Elisabeth - 27 december 2023 21:37

En elak cancer i tarm och lever  Han blev bara 75 år     ...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards