Direktlänk till inlägg 25 november 2014
Nä, det är inte riktigt sant
Jag gör inte smöret men jag rör ihop smöret met olja och vatten så det blir bredbart och drygare. Så här gör jag....
½ kg smör, helst ekologiskt men jag tycker det kan vara svårt att få tag på.
3 dl rapsolja och 2 dl vatten och 1 - 2 tsk salt
Har hittat en olivolja som inte smakar pest!!! Så nu tar jag 1½ dl av varje olja i stället
Allt läggs i assistenten och det skall vara rumsvarmt. Det tar ett tag innan allt blandas
Sen är det bara att sleva upp i 2 halvlitersbunkar, det blir alltså nästan dubbelt så mycket smör om man utgår från ½ kg från början. Den ena bunken fryser jag in och den andra står i kylen. Det är jättegott!
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 | 29 | 30 |
|||
|