Direktlänk till inlägg 16 juli 2012

"CAMPA I KLAVERET"

Av Elisabeth - 16 juli 2012 20:26

Så heter årets upplaga av revyn på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg


I år är det 13:e gången vi åker dit med våra vänner. Ibland undrar man hur länge man skall hålla på....

Hur som helst så var revyn återigen rolig och det blev mycket skrattande den kvällen. Det behöver man ibland. Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju. Dessutom dök två kusiner till mig upp helt oväntat. De skulle också gå på revyn. Det var roligt att träffas och pratas vid en stund. Det går många år mellan varven, tyvärr.


 

Eftersom vi själva campar en hel del så var miljön och temat extra roligt.


En annan sak också....vi har ju aldrig haft regn när vi varit där trots olika datum varje år men i år var vi helt övertygade att vi skulle få sätta på oss regnkläder, men icke....strålande solsken och varmt....man tror nästan inte det är sant. Sent på kvällen, när det nästan var dags att gå och lägga sig, då kom regnet. Sen regnade det rejält under natten också. Snacka om tur!


Tidigare under dagen tog vi en promenad med våra hundar utefter Ätran och in i stan en bit. Då kom det "bryggarhästar" klapprande på gatan.


 

Två ardennerhästar som gjorde reklam för ett ölmärke bl.a


 

Jag blir väldigt nostalgisk när jag ser såna här fina hästar. När jag växte upp var de mycket vanliga och jag hjälpte själv till med en sån häst på en gård på 60-talet. Det var tider det!


 


 

Dags för en paus


 

Lite hö är gott efter ett gott arbete


 

Vanessa kikar ut från husvagnen


Hundarna älskar att vara med i husvagnen. Under revyn låg 4 whippar i husvagnen och Vanessa och Nóri i bilen. Vågar inte ha dom ihop så länge. Risk för bus och spring i vagnen. Helt onödigt att utsättas för detta. Bilen går utmärkt att vara i. Den stod i skuggan så det var bara skönt att ligga där.


Nu är vi hemma igen och en massa "måsten" skall göras innan det bär av till Tammsvik framöver. Tindra som fyller 3 år skall vi fira innan för vi är aldrig hemma då hon fyller. Pappa skall hälsas på. Ogräs skall bort. Gräset skall klippas. Sista delen av voljären skall göras klar. Så här kan man hålla på och rabbla i all oändlighet. Men jag skall också känna att jag har semester....skall läsa en bok, "Gustavs grabb", om och av Leif G W Persson, skall läsa färdigt Whippetbladet (man drar på det för man vill att den skall räcka länge) Hundsport, Hundsport Special, Brukshunden....jaa, det finns mycket att lata sig med också och det måste man få göra när man har semester, eller hur?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - Torsdag 14 mars 13:15


Försökte ladda upp 5 bilder, men det blev bara en. Får duga så länge.   10 grader varmt idag. Bilden är från Henriksberg, en lugn och stilla dag ...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:27

Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:17

Skottdagen idag     Sista dagen att jaga hjort med hund, ja inte bara hjort så klart men det är dom som behöver jagas här. Undrar just hur många dom skjutit denna säsongen. Alltför få med tanke på att det kryllar av dom... ...

Av Elisabeth - Söndag 4 feb 14:22


Eftersom det är första inlägget för i år säger jag GOTT NYTT ÅR   Ja, detta året har ju varit tufft kan man säga. Ja ända sen jul faktiskt. Det var då jag blev ensam efter att ha firat 54 jular ihop. Tur man har barna som stöd och stöttning oc...

Av Elisabeth - 27 december 2023 21:37

En elak cancer i tarm och lever  Han blev bara 75 år     ...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards