Alla inlägg under augusti 2013

Av Elisabeth - 6 augusti 2013 20:38

5 veckor har nästan gått


Så länge har jag varit ledig snart. Fint sommarväder har det varit hela tiden. Har för mig att vädret var fint de sista tre veckorna jag jobbade innan semestern. Helt fantastiskt. Jag har njutit i fulla drag av värmen, även om det ibland varit i varmaste laget. Gräsmattan har inte heller behövt klippas så ofta och det är ju bra!!

Det har varit mycket jobb här hemma med garagerenovering. Förra sommaren la vi om taket och nu är det panelen runt om som skall bytas. Så det är mycket sågande och målande. Nu har vi hunnit en bit så det börjar bli roligare men från början var det mest ett evighetsjobb, man såg inget slut på det hela. Men nu känns det att det går framåt. 

Ja så är det att ha hus, färdig blir man aldrig. Har egentligen inte tid att börja jobba. Man skulle allt vara pensionär!

Mycket hundpromenader blir det i alla fall även om de inte blir så långa för Vanessa är fortfarande halt. Så lös har hon inte varit på tre veckor stackar´n. 


 

Såna här läckerheter kan man inte gå förbi



 

Det tycker inte Sunny heller att man kan


 

Mums med hallon, tycker alla vovvarna


 

Vad spanar Smilla på?


 

Vad spanar Vanessa på?



 

Jo, den ljusa fläcken på andra sidan viken är husse och Nòri är där också. Hon är lös och badar och simmar ut efter pinnar. Det såg de andra hundarna och stod stilla länge och bara tittade. Avundsjuka var de nog!


Väl hemma igen så kändes det som om dom var nöjda med sin runda i alla fall. Det är jobbigt att vara ute länge i värmen. Skönast är att gå tidigt på morgonen med dom. Fast nere vid sjän är det alltid skönt för där fläktar det. Härliga ljumma vindar.


 

Här fläktar det också skönt tycker Vanessa som svalkar magen på vanligt sätt. Hon ligger jämt så! Då märks ingen hälta. Förstår inte varför det inte går över. Men det kanske tar så lång tid helt enkelt. Man är väl otålig och vill att det skall vara som vanligt. Lilla damen har mycket spring i benen och då är det svårt att inte få som man vill. Men hon är duktig och finner sig...



Av Elisabeth - 1 augusti 2013 22:45

...eller kameramobilen, eller vad den heter...


Otroligt så mycket funktioner det finns i en mobil i dag. Väldigt roligt att testa men svårt ibland när man klickar på något som inte var meningen. Den är så känslig...Har tagit en hel del bilder nu i alla fall och bilderna blir ganska bra med tanke på att det inte är en "riktig" kamera. Bäst blir det om man inte zoomar utan försöker gå nära objektet i stället. Det blir skarpast bilder då verkar det som.

I går var jag nere i hamnen här i Årnäs och fotade lite...


 

Härligt väder men molnen såg hotfulla ut och det mullrade i bakgrunden


 

Lyxiga båtar i gästhamnen


 

Här stävar två segelbåtar ut från hamnen, ut i Vänerns blå bölja


 

I dag var jag nere vid Backen, vår badvik


 

Härligt fridfullt


 

Hundarna njöt också av värmen och solen


 

Sunnyhjärtat


 

Lite svårt att hålla kameran rakt


 

Vanessa ligger gärna i jorden. Hon blir så härligt smutsig då!!! Tur man inte har en pälshund.


 

Håller koll på fåglarna


 

Vanessa som extra dörrmatta


Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards