Alla inlägg under februari 2013

Av Elisabeth - 10 februari 2013 19:13

Ibland har man mycket energi och då är det bäst att passa på...


Började dagen med att klippa våra 107 klor. Senare blev 252 tänder borstade av husse. Fast först blev det en härlig 2 timmarspromenad i snön. Lagom kallt faktiskt och inte halt. Lite pulsigt att gå men hellre det är isgata.


 

Blondie och Vanessa var nöjda efter promenaden...såna godingar...


 

Har bakat ett LCHF bröd i dag


 

Fullt av nyttigheter


 

Så blev den en sockerkaka med päronbitar i. Den gick sönder lite i kanten, men jag bröade med kokos och det kanske inte var så bra. I stället för en massa vetemjöl i så hade jag mandelmjöl. Den skall avnjutas till kaffet i kväll.


 

Gjorde en hel drös med timjanbiffar också. Det är väldigt gott, här ihop med färska rödbetor, krämig coleslaw och sås och pyttelite ris.


 

Till efterrätt blev det ostkaka, gjord på keso och även här testade jag med mandelmjöl i stället för vetemjöl.


I går, lördag, var det LC träning i Mariestad. Ja strax utanför alltså, på ridhusets marker. Vi hade just ingen som skulle springa men vi åkte dit en sväng och tittade i samband med att vi skulle besiktiga bilen. Det var kallt men det gick fint att springa i snön. Men det bästa av allt var att jag fick hälsa på VÄRLDENS SÖTASTE ITALIENARE.  Det var Qvickelyckans Winston, endast 11 veckor gammal. Jag tror nästan jag skulle smälla av när jag såg honom. Grå som en råtta var han. Herregud, så söt....inte sugen alls.....neeej då!!! Ser honom framför mej HELA TIDEN. Jag behöver nog gå i terapi...!!!


Nog om detta. Jobbar måndag och tisdag,  sen har jag tagit semester resten av veckan. Skönt när man kan göra det, det är ju sportlov nu.

Av Elisabeth - 4 februari 2013 18:55

I söndags var vi och hälsade på hos Kerstin & Ove som har Nemo och Messi


Alltid lika roligt att hälsa på så där. Träffa hundarna och umgås lite. Äta god mat, som alltid och dricka gott kaffe med grädde i!

Det blev förstås lek i trädgården i det fina vädret. Senare tog vi en promenad med alla våra hundar. Det blev ett gäng på 8 stycken. Nemo och Messi tyckte det var mycket trevligt med dambesök. Både mamma och syrran till Nemo har vi ju.


 

Messi väntar på ett freesbeekast



 

Det gör Nemo också


 

Messi knep den först


 

Iväg igen efter den mjuka freesbeen


 

Tillbaka igen


 

Nu var det Nemos tur att hämta den


 


 

De tröttnade aldrig


 

Fina Nemo


 


 

Kasta nu då


 

Ja, kom igen


 

Full fart ner mot sjön


 

Messi spanar, det var skridskoåkare på sjön


 

Svartare än svart, en riktig siluetthund


 

Här står han fint


 

Efter leken var det skönt att vila


 

Skulle kunna varit mamma Sunny som låg där


 


 



 

Ingen dålig utsikt precis


 

Kommer det någon?


Till slut var det dags att åka hemåt i mörkret. Usch vad tiden går fort när man har trevligt. Nu längtar man bara efter att det skall bli dags att ta fram husvagnen så man kan träffas igen på något LC fält.... men det dröjer ju så klart ett par månader till.


På tisdag skall jag på en föreläsning i Mariestad med Andreas Ehnfeldt (Kostdoktorn) Då skall det snackas LCHF i ett par timmar. Det skall bli kul. Det var 3 år sen jag lyssnade på honom och kanske kan man lära sig något nytt.


 



Av Elisabeth - 4 februari 2013 18:12

Problemet är nu borta


Vet att en del av er som velat gå in på hemsidan inte kunnat det för att det varnats för virus. Nu var det inget virus men ett skriptfel. Fråga mig inte vad det är men en fantastiskt kunnig person har åtgärdat detta trista problem så nu finns det inga varningar på Google längre. Hoppas verkligen många läser detta och vill besöka vår hemsida igen. Den har av den anledningen inte blivit uppdaterad på länge men snart skall väl tiden räcka till för att fixa lite på sidan igen. Det händer kanske inte så mycket på själva hundsidan på www.belara.net  men desto mer på Belaras HundHantverk som ligger som en länk längst ner till höger som man klickar på och kommer in där. Snart kommer det nyheter där med lite nya raser bl. a.

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards