Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010
Detta är nästan en fortsättning på föregående inlägg. Jag tog inga bilder för jag tänkte att det kanske inte var så gott men denna paj är också helt supergod. Därför blir här bara text.
Pajskalet är samma:
4 ägg
1 dl grädde
2 msk smör
Vispa ihop och grädda 200-225 grader ca 5 minuter.
Fyllning:
1 skivad gul lök
2 skivade vitlöksklyftor
400 g köttfärs
1 dl vatten
1 msk tomatpuré
1 tsk torkad timjan
1 dl grädde
½ dl creme fraiche
2 dl riven ost
skivade tomater ovanpå
Bryn lökarna och köttfärsen i stekpanna. Häll i vatten, tomatpuré och timjan. Puttra tills vätskan kokat bort. Fördela köttfärsen på pajskalet.
Blanda grädde, creme fraiche och ost och häll smeten över. Lägg tomater ovanpå.
Grädda 10-15 minuter eller tills ytan fått fin färg.
Gott med någon sallad till.
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 |
6 | 7 | 8 |
9 | 10 | |||
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 | 24 | |||
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
31 | |||
|